Escoltar

Serveis i productes documentals del Portal Social

Serveis

Sala de consulta

El Portal Social es troba ubicat a la sala de treball en grup dins la biblioteca de l’edifici Ramon Llull de la UIB, disposa de 50 llocs de treball amb connexió WIFI pels usuaris

Accés al document

El Portal Social ofereix préstec domiciliari de documents disponibles al seu fons documental en les condicions establertes a la normativa de préstec bibliotecari de la UIB. Els documents electrònics son accessibles mitjançant la pàgina web del Portal Social

Recerca documental

Realització de recerques documentals i bibliogràfiques a petició de les persones usuàries del servei de documentació.

Assessorament i suport documental per a la recerca i la formació de professionals tècnics i comunitat universitària, així com també per activitats i projectes organitzats per entitats públiques i privades.

Gestió de fons documental

El portal social ofereix el servei d’allotjament i gestió de fons documental a les entitats mitjançant la signatura de convenis. Des de la inauguració el Portal Social hostatja el fons documental de la Conselleria d’Afers Socials.

 

 

Productes documentals

Fons documental en paper

Col·lecció bibliogràfica impresa especialitzada en polítiques i serveis socials que inclou monografies, revistes, obres de referència i recursos audiovisuals, consultables mitjançant el catàleg en línia.

Fons documental digital

Col·lecció de documents electrònics a text complet accessible des de la pàgina web del Portal Social.

Hemeroteca

Accés a publicacions periòdiques especialitzades en temàtica de polítiques i serveis socials, tant impreses com en format digital.

Pàgina web

Portal d’accés als productes i serveis del Portal Social: catàlegs, biblioteca digital, bases de dades, revistes electròniques, normativa, novetats bibliogràfiques, etc.

Possiblitat d’estar connectats amb els nostres usuaris mitjançant la xarxa social Facebook.